Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، این یافته‌ها بر روی یک اقدام بهداشت روانی موسوم به « ذهن‌ آگاهی » متمرکز است.

«الکس پرسیوتی»، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه کلرادو، توضیح داد: «ذهن‌ آگاهی را می‌توان به‌عنوان آگاهی بدون قضاوت از لحظه حال از طریق تکنیک‌هایی مانند مدیتیشن یا یوگا تعریف کرد.»

وی در ادامه افزود: «اساساً به معنای کنارگذاشتن احساس تأسف و پشیمانی در مورد گذشته یا ترس از آینده و صرفاً تمرکز بر لحظه حال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

پرسیوتی خاطرنشان کرد: «به عنوان مثال، می‌تواند شامل توجه بیشتر به طعم، بافت یا بوی غذا باشد. یا هنگام پیاده‌روی در فضای باز، به مناظر، صداها و بوهای محیط خود توجه کنید.»

حتی انجمن قلب آمریکا معتقد است که انجام این کار ممکن است فواید قلبی عروقی داشته باشد، و پتانسیل آن را به عنوان یک ابزار محافظتی برای کاهش استرس و تقویت آرامش در میان بیماران قلبی عنوان می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان داد که از هر ۵ بازمانده از ایست قلبی، ۱ نفر با افزایش علائم افسردگی، ۱ نفر از هر ۴ نفر دچار اضطراب و ۱ نفر از هر ۴ نفر با علائم اختلال استرس پس از سانحه دست و پنجه نرم می‌کند.

در این مطالعه، ۱۲۹ بیمار ایست قلبی با میانگین سنی ۵۲ سال تحت بررسی قرار گرفتند. به طور متوسط، تقریباً پنج سال از ایست قلبی بیماران گذشته بود.

همه بیماران در سال ۲۰۱۹ یک نظرسنجی ذهنی اولیه را برای ارزیابی افسردگی، اضطراب و PTSD انجام دادند. نظرسنجی دوم یک سال بعد تکمیل شد.

محققان دریافتند کسانی که رویکردی متمرکز بر زمان حال داشته و شرایط زندگی خود را پذیرفته بودند، علائم کمتری از ناراحتی روانی داشتند.

پرسیوتی گفت: «این خبر بسیار امیدوارکننده است، زیرا به این معنی است که ما ذهن آگاهی را به عنوان اقدامی که ممکن است به بازماندگان ایست قلبی، جمعیتی که با علائم روانی مزمن دست و پنجه نرم می‌کنند، کمک می‌کند شناسایی کرده‌ایم. در آینده، ما باید نقش حفاظتی بالقوه آن را مطالعه کنیم.»

منبع: مهر

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: ذهن آگاهی تقویت ذهن ایست قلبی ایست قلبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۶۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم) علائم و عوارض بیماری کاوازاکی (فیلم) سنگ کلیه؛ علائم و نشانه‌ها (فیلم)

دیگر خبرها

  • امدادگران، پیرمرد دچار ایست قلبی در کوه‌های اطراف اشنویه را نجات دادند
  • پیرمردِ دچار ایست‌قلبی در کوه‌های اطراف اشنویه احیا شد
  • برداشت گیاهان بهاری در اشنویه دومین قربانی خود را گرفت
  • کشف محموله های قاچاق در سمنان و میامی
  • رفتار شیعیان باید موجب تقویت مذهب شود
  • نصب تابلو‌ها و علائم ترافیکی در کمربندی نسیم شمال 
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد