Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@03:03:38 GMT

بهترین برنامه‌های مدیتیشن ۲۰۲۰ را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۷۴۶۲۹

بهترین برنامه‌های مدیتیشن ۲۰۲۰ را بشناسید

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگارن جوان، در این روز‌ها و سال‌ها، زندگی همه ما بیشتر از قبل، پرمشغله و سریع پیش می‌رود و به همین خاطر گذارندن وقت پراسترس، اجتناب‌ناپذیر است. همانطور که می‌دانیم، سال ۲۰۲۰ نسبت به سال قبل، به دلیل اوضاع بهداشتی اخیر جهان که بسیاری از جوانب زندگی را تغییر داده، پرتنش‌تر و پراسترس‌تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به دلیل زمان‌های پراسترس، بسیاری از ما ممکن است به دنبال راه‌هایی بگردیم تا ذهن خود را از مسائل مختلف، منحرف کنیم یا فقط به خودمان زمانی برای استراحت اختصاص دهیم. برای این کار، مدیتیشن می‌تواند کمک خوبی باشد. مدیتیشن یک راه بسیار عالی برای استراحت دادن به ذهن، تمرکز روی لحظه و حتی دست یافتن به آگاهی است. مهم نیست، دین یا دیدگاه شما چه باشد، مدیتیشن می‌تواند به همه کمک کند.

هرچند، همه ما راهب نیستیم که قادر باشیم همه ساعات چشم خود را به این جهان پر از مشغله ببندیم تا ذهن خود را از ناراحتی‌ها و نگرانی‌ها آزاد کنیم. برخی از ما برای استراحت دادن به ذهن خود، نیاز به راهنمایی داریم. خوشبختانه، این روز‌ها برای هر چیزی یک اپلیکیشن موبایل وجود دارد، در نتیجه، می‌توانیم از گوشی هوشمند خود به عنوان یک وسیله آرامش‌بخش استفاده کنیم. برای این که بتوانید بهترین برنامه مخصوص خود را برای مدیتیشن انتخاب کنید، فهرستی از آن‌ها تهیه کرده‌ایم تا دیگر کار سختی نداشته باشید. این اپلیکیشن‌ها به شما کمک خواهند کرد تا آرام شوید و ناراحتی‌های خود را کنار بگذارید و از لحظه لذت ببرید.

Headspace

برنامه Headspace نه تنها یک برنامه عالی برای مدیتیشن بلکه یک کمک خوب برای خواب آسوده و آگاهی ذهنی کامل است. این برنامه دارای دو نسخه رایگان و پرداختی درون‌برنامه‌ای است. این اپلیکیشن راهنمای مدیتیشن برای مدیریت استرس، مدیریت اعصال، رشد شخصی و سلامت، همراه با مدیریت خواب برای کسانی که مشکل در خواب خود دارند، ارائه می‌دهد. نسخه رایگان این برنامه دارای یک دوره پایه و همچنین یک بسته تمرینی برای مقابله با ناراحتی، عصبانیت و احساسات درگیرکننده است که زندگی همه را دچار تغییر می‌کند.

علاوه بر این، Headspace دارای نسخه پرداختی هم هست که شامل بیش از ۴۰ دوره متنوع مدیتیشن، تمرین‌های آگاهی ذهنی، مدیتیشن‌های کوتاه برای مدیریت زمان در زمان کم و مدیتیشن خواب و صدا‌هایی است که به کاربران در خوابشان کمک می‌کند. این برنامه حتی برای کسانی مناسب است که اواسط خواب خود، بدخواب می‌شوند. این برنامه همچنین دارای تمرین‌هایی است که به شما در مدیریت خشم و استرس کمک می‌کند.

Calm

اپلیکیشن Calm هم مانند برنامه قبل، دارای دو نسخه رایگان و پرداخت درون‌برنامه‌ای است. این برنامه کارآمد مدیتیشن و آرامیش می‌تواند به کاربران کمک کند تا عملکرد خود را بهبود بخشند، استرس خود را کاهش دهند، حق‌شناسی خود را بالا ببرند، بهتر بخوابند، احترام به نفس و شادی خود را افزایش دهند و در نهایت خشم را از خود دور کنند. برنامه Calm دوره‌هایی را برای افزایش آگاهی از خود پیشنهاد می‌دهد که مفاهیم ابتدایی مانند تمرکز روی حال، توجه کردن، صبوری پیشه کردن و آگاهی را توضیح می‌دهند. این مفاهیم حتی اگر از قبل با مدیتیشن آشنا باشید، می‌توانند مفید و قابل استفاده باشند.

نسخه پولی این برنامه بیش از ۱۰۰ راهنمای مدیتیشن برای رهایی از استرس، مدیریت خشم و خواب، یک کتابخانه داستان‌های مخصوص زمان خواب، همراه با موسیقی‌های شنیدنی و کلاس‌های حرفه‌ای را اراه می‌دهد.

Insight Timer

برنامه Insight Timer یکی دیگر از اپلیکیشن‌های عالی برای مدیتیشن است. این برنامه دارای ۵۴ هزار دستورالعمل مناسب مدیتیشن است که می‌تواند بر اساس دسته‌های متفاوت، فیلتربندی شود. برای مثال، می‌توانید از بین حروف اول تا آخر الفبا، دوره‌های متفاوتی را پیدا کنید. همچنین می‌توانید در میان دوره‌های مبتدی، محبوب و داغ‌ترین‌ها به دنبال بهترین دوره مناسب مدیتیشن خود بگردید. اگر می‌خواهید بدون راهنمایی دوره مدیتیشن داشته باشید، Insight Timer دارای یک ساعت هشدار است تا زمان آغاز و پایان مدیتیشن کاربران را به آن‌ها اعلام کند.

این اپلیکیشن همچنین به خوابیدن، مدیریت استرس و اضطراب و بهبود عملکرد و بهداشت کمک می‌کند. این برنامه دوره‌هایی را قراهم می‌کند تا به کاربران کمک کند بینش و آگاهی داخلی خود را بهبود بخشند. Insight Timer حتی دوره‌ای برای والدین دارد. همه این گزینه‌ها، در یک رابط کاربری بسیار آسان فراهم شده‌اند که باعث می‌شود این برنامه یک اپلیکیشن جالب برای گذراندن وقت و آرامش هم به حساب می‌آید.

Buddhify

اپلیکیشن Buddhify یک برنامه پولی است که زمینه‌های متفاوتی از مدیتیشن را شامل می‌شود که در ابتدا کار‌های شما را از شما سؤال می‌کند تا بهترین برنامه را برای لحظه‌تان تنظیم کند. کاربران قادر خواهند بود تا از بهترین برنامه‌های مدیتیشن، بر اساس دسته‌بندی‌های متنوع شامل مدیتیشن برای راه رفتن، موقعیت استرس‌زا یا لحظات کاری سخت، خوابیدن و بیدار شدن بهره ببرند.

برنامه گوشی Buddhify همچنین دارای پایه‌ایست که به کاربران مسائل مهم مدیتیشن و آگاهی را آموزش می‌دهد. بعلاوه، اگر این کار را انجام دهید، می‌توانید از اپلیکیشن استفاده نکنید و تنها از ساعت آن بهره ببرید. کاربران همچنین می‌توانند مدیتیشن را به عنوان هدیه به عزیزان خود هدیه دهند. آن‌ها نیازی به برنامه Buddhify برای اجرای آن مدیتیشن ندارند و می‌توانند درس داده شده را بدون مشکل باز کنند و آن را یاد بگیرند.

Sattva Meditations & Mantras

برنامه Sattva Meditation هم یک نسخه رایگان و پولی در کنار هم دارد. درس‌های مدیتیشن و موسیقی‌های این برنامه به کاربران کمک می‌کنند تا به یک وضعیت مطلوب در آرامش دست یابند. تفاوت این اپلیکیشن با دیگر برنامه‌های معرفی شده، این است تمام دوره‌های مدیتیشن، موسیقی و صدا‌های Sattva Meditation بر اساس عقاید عالمان سانسکریت طراحی شده‌اند.

این اپلیکیشم همچنین مانترا دارد که شامل صدا‌های ودایی، دعا‌ها و موسیقی است که برای هدایت ذهن شما به مراقبه و آگاهی از ذهن استفاده می‌شود. این برنامه همچنین از یادآوری‌های شخصی استفاده می‌کند که این یادآوری‌ها مدام به شما یادآوری می‌کنند که در چه مسری برای رسیدن به هدفتان قدم بردارید. Sattva Meditation همچنین دارای نقل قول‌های الهام‌بخش و چالش‌های متفاوت است که باعث می‌شود انگیزه زندگی در فرد بیشتر شود.

The Mindfulness App

اپلیکیشن گوشی The Mindfulness App یکی دیگر از برنامه‌های عالی مدیتیشن است. این برنامه نسخه رایگانی دارد و برنامه‌های آن شامل پرداخت درون برنامه‌ای می‌شود. این اپلیکیشن گوشی شما را در برنامه‌ای پنج روزه به آگاهی از ذهنتان می‌رساند. روی دستگاه‌های iOS، می‌تواند با برنامه سلامتی اپل همگام‌سازی شود و همچنین می‌تواند ضربان قلب را از طریق اپل واچ در زمان مدیتیشن اندازه بگیرد.

برنامه The Mindfulness App دوره‌هایی رایگان با تمرکز روی آگاهی ذهن و مدیتیشن دارد. این اپلیکیشن دارای تمرین‌هایی انعطاف‌پذیر است تا کاربران را به بیماری همه‌گیر اخیر عادت دهد و به آن‌ها کمک کند تا با آن مدارا کنند. برنامه مدیتیشن رایگان دارای برنامه‌هایی است تا به شما کمک کند باانگیزه بمانید، خواب خود را بهبود ببخشید، احساسات خود را کنترل کنید و تمرکز خود را بالا ببرید.

در ایام قدیم، افرادی وجود داشتند که اینگونه تمرین‌ها را با دیوانگی یکی می‌دانستند و هر فردی را که مدیتیشن کار می‌کرد، مسخره می‌کردند، اما این روز‌ها که فقط با استرس و مشغله زیاد سر و کار داریم، باید خود را به گونه‌ای بسازیم که بتوانیم به اعصاب خود مسلط باشیم و در هر شرایطی اضطراب بر ما چیره نشود. مدیتیشن یک روش عالی برای قدم برداشتن به سوی داشتن تمرکزی قوی است؛ بسیاری از ما نقش این ورزش را نادیده می‌گیریم و باید در تلاش باشیم تا اوضاع زندگی خود را بهبود بخشیم. این اپلیکیشن‌ها می‌توانند برای افرادی که زمان زیادی برای مراجعه به کلاس ندارند، مفید باشد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: نرم افزار استرس آرامش درونی مدیتیشن بهترین برنامه خود را بهبود نسخه رایگان برنامه ای تمرین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۷۴۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • انواع قارچ‌های خطرناک را بشناسید
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟